Reviews


4 stars after 2085 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker. En bezorging netjes op tijd 2/4/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en vriendelijke bezorger en goed contactloos! 2/1/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten erg lekker doen we de volgende keer weer top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superservice!! De bestelling was niet compleet, maar werd snel nageleverd mèt extra sushi. De kwaliteit was erg goed! Aanrader 1/30/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima ! 1/27/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, wel een kwartiertje te laat, de warm bestelde gerechten waren steenkoud. 1/23/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het duurde wat langer, maar dit stond ook netjes vermeld op de website. Het eten was weer voortreffelijk. Mensen die klagen dat het langer duurt, het staat echt aangegeven! Binnenkort maar weer bestellenπŸ˜‹ 1/23/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd ruim een uur later dan aangegeven tijd (45 min) bezorgd 1/23/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het kwam veelste laat, avocado was oud en de vis was niet lekker. Heb er ook voedselvergiftiging aan over gehouden. En de sushi was er letterlijk ingegooid in t doosje. 1/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker 1/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien een omschrijving bij de sushi over wat erin zit. Bijvoorbeeld.... Onze dochter vind sushi heerlijk, maar houd niet van vis. Het was even puzzelen om iets te vinden met kip of vlees. Dus een omschrijving was makkelijker geweest. Maar voor de rest..... Echt geweldig. Super lekker. Tot de volgende keer. 1/16/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker hebben weer genoten van al het lekkers 1/16/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze hebben heerlijk gegeten 1/16/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er werd netjes gebeld dat de bestelling iets vertraging had opgelopen. Prima service! 1/15/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hebben gisteren uitgebreid Sushi gegeten (thuis,) wat we afgehaald hadden bij Blue Moon in Zevenaar. De kwaliteit was zeer goed, de variatie prima en de smaak was heerlijk. We hebben er vol van genoten. We hadden wat te vieren en dit was bijna net alsof we in een restaurant zaten. Complimenet en dank je wel. 1/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en goede kwaliteit 1/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgende keer wat ruimere bakjes. Was op elkaar gepropt en plakte allemaal aan elkaar vast. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker verse gerechten en heerlijk gegeten! 1/9/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie Sushi is altijd overheerlijk, echt Top! 1/8/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is een van de lekkerste momenteel in deze omgeving. Smaken zijn prima en levering idem. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk πŸ˜€ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle bezorging. vriendelijke bezorgster, en lekker sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! 12/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker. Ons favoriete sushi restaurant 12/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voordat het eten er was duurde wel erg lang, maar het eten was ontzettend lekker. Gelukkig het wachten waard. 12/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goede service en lekkere sushi! 12/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere sushi, aanrader! 12/30/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg simpel voor de prijs. 12/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom erg lekker! 12/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi weer! Box op verzoek aangepast. Per ongeluk afhalen aangeklikt. Zagen we pas laat. Na een belletje alsnog thuisbezorgd. Was het wachten waard. 12/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De zalm sushi was niet lekker. De rest wel. De bezorger was zo'n 10 minuten te laat :) 12/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd weer TOP! Wel zat er deze keer geen soja saus en stokjes bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, ruime porties sojasaus πŸ‘ŒπŸΌ Bezorgen top, iets later maar netjes gebeld. Gelukkig weer in Doesburg 😊 We kijken uit naar nieuwe acties πŸ˜‰ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten was goed en lekker! 12/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besteld op 2de kerstdag en het was heel lekker en de bestelling kwam ook op de afgesproken tijd. Dit was de 1ste x dat ik bij jullie.bestelde en het was echt top en voor herhaling vatbaar 12/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker. En ondanks de kerstdrukte keurig op tijd. 12/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk!!!! 12/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service,keurig op afgesproken tijd en de saus was heerlijk. 12/26/2020
Blue Moon Afhaal 4 stars after 2085 reviews
Blue Moon Afhaal