Reviews


4 stars after 1462 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank voor de top service! 2/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst smaakte niet zo lekker. 2/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij de vorige bezorging ging er helaas wat fout, niet de hele bestelling gekregen. Na telefonisch contact is dit prima opgepakt. Zij hebben dit meer dan goed gemaakt. Klasse gedaan. Ondanks de carnavalsdrukte alles na geleverd. En de sushi was heerlijk....bedankt. 2/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd. Erg lekkere sushi!! Alles netjes in bakjes, genoeg sojasaus en wasabi erbij. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk!!!! 2/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gefrituurde garnalen bijna koud bezorgd 2/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 2/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, snel vers en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijst was erg hard en droog. Dit viel tegen. Gember en wasabi was erg weinig. Ik bestelde vaker bij Blue Moon maar dit is de tweede slechte ervaring die ik heb. Jammer 2/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet compleet. 2x maki box besteld, en maar 1x ontvangen. 2/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi, op tijd, goed geregeld 2/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb tot nu toe 3 keer besteld. Maar de laatste x dat ik heb besteld was het echt niet te eten. Ik heb een box gekocht voor 25 euro. En bijna alles weggegooid . Was totaal niet vers. 2/10/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te weinig gekregen gisteravond! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi gegeten !!! lekker vers, kan geen ander sushi restaurant aan tippen !!! 2/7/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde vrij lang voor het eten er was. 1uur 25min. 2/1/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was heerlijk maar de stokjes zaten er niet bij en we vonden dat de sushi wel gepropt in het bakje zaten..we kregen het er moeilijk uit waardoor sommige helemaal uit elkaar vielen dat was wel jammer 1/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend rap bezorgd en heel netjes ivm allergie een saus apart verpakt en opmerking hierover op de bon geschreven. Dik tevreden!! 1/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was voor ons de eerste keer bij Blue Moon maar zeker niet de laatste! Bijzonder tevreden! 1/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg blij met de extra garnaal en dat er geluisterd werd dat ik geen tuna lust! Was weer heerlijk👍 1/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker heerlijk van genoten 1/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel echt vaak maar de afgelopen 3 keer was t een troosteloos doosje sushi. Laatste bestelling gemeld dat 1 persoon geen vis lust, krijg je 12 stuks met rijst en kleffe garnaal en 4 stuks kip met een sausje, thats it. De sushis worden steeds simpeler de afgelopen tijd. De vorige keer had ik 22 stuks waarvan 16 stuks alleen maar zalm met rijst. Geen stukje avocado niks erbij! Je kunt je voorstellen dat dat geen maaltijd is waar je echt vrolijk van word. 1/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was slecht gemaakt. Viel uit elkaar. Soms stukken zonder rijst. Erg apart en jammer! :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou fijn zijn om de namen van de sushi’s in de box te kunnen achterhalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd klaar, alles vers en super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 👍 1/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi. De box was kleiner dan verwacht, maar de kwaliteit was prima! 1/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk, makkelijk en snel bezorgd. 1/7/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel jammer er zat geen wasabi en geen gember bij 1/6/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Lekker en op tijd! 1/6/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit en prima bezorging 12/31/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gewoon bijna 1,5 uur te laat! Twee keer bellen, smoesjes.... jammer. 12/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was weer erg lekker, zoals altijd. Helaas liet de bestelling deze keer wel heel erg lang op zich wachten, bijna een uur na afgesproken bezorgtijd! 12/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top dit keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi gegeten. Super vers. Helaas hadden we nog niet genoeg voor 30 euro met vier personen.... 12/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2019
Blue Moon Afhaal 4 stars after 1462 reviews
Blue Moon Afhaal