Reviews


4 stars after 1886 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijft lekker 9/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke sushi! 9/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke sushi! 9/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd weer heerlijk!!! Ditkeer ook een nieuwe sushi mogen proberen, hij was super lekker. Zou hem zeker in het menu opnemen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Echt even genieten. Er zat een saus over sommige stukken sushi, die was een beetje aan de pittige kant. Verder echt geweldig lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn vaste plek om sushi te bestellen. Eigenlijk altijd wel goed en nooit klachten gehad. Ik kreeg deze keer ook 4 extra "probeer" sushi's gratis erbij! Waren echt heerlijk en zou ze graag nog een keer erbij willen (bestellen) maar ik weet de naam er helaas niet van. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! Bedankt voor het proberen van de nieuwe sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al regelmatig sushi besteld in deze coronatijd. Altijd op tijd en heerlijke sushi. We kregen nu zelfs extra een nieuwe sushi om te proberen en die was ook heerlijk! Echt een aanrader om hier te bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was heerlijk, netjes gebeld dat men ietsje later was, een nieuwe sushi mogen proberen die echt heerlijk smaakte, weten alleen de naam niet πŸ˜… maar staat als het goed is binnenkort op de kaart en zal zeker door ons besteld worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aller eerst ben ik heel erg blij dat ze weer in Doesburg bezorgen. Sushi is elke keer weer goed en ik bestel hier regelmatig. Vandaag hadden ze 4 stuks nieuwe sushi bij de bestelling gedaan om te proberen deze was echt super lekker en zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twas weer heerlijk. De nieuwe sushi roll die erbij kregen om te proberen was top! 9/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top! Ook de extra uitprobeer sushi was erg lekker πŸ˜‹ 9/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten, op tijd bezorgd, en als verrassing een nieuwe sushi smaak om te proeven, deze is heerlijk!! 9/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zou iets meer info mogen bij de foto’s van de sushi(wat er in zit etc.) 9/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snelle bezorging. 9/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als extra sushi met garnaal en avocado erbij gekregen, heerlijk! 9/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Ook de extra sushi om te proberen was zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer superlekker! Een verrassing bij de bestelling gekregen om uit te proberen, erg leuk en ontzettend lekker! Bedankt πŸ™πŸΌ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten was weer heerlijk en het nieuwe proef eten was ook best wel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers en gevarieerd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nieuwe rol super lekker! 9/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Die nieuwe sushi is echt heel erg lekker! 9/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, netjes op tijd bezorgd en gewoon de lekkerste sushi! 9/10/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! Soms iets laat maar het is het wachten waard! Vandaag zat er een extra doosje bij waar op stond: nieuw proberen.De sushi die erin zat WAS HEERLIJK!! Net als de rest. ❀️ Zet maar op de kaart die nieuwe. πŸ™ŒπŸ» 9/10/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. We kregen zelfs extra sushi om uit te proberen deze was ook lekker 🍣 9/10/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bedankt voor de extra sushi om te proeven!! 9/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nieuwe rol om te proberen erbij gekregen, iets te veel knapperige uitjes als je het mij vraagt maar voor de rest was alles weer naar wens en hebben we vol gesmult 😁 9/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. De nieuwe sushi roll die er bij was gedaan was super. 9/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker! Bedankt voor de nieuwe Roll die erbij zat om uit te proberen, die was super lekker! 9/8/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. De warme gerechten waren nog goed heet en de sushi was vers. Ook zaten er gratis nieuwe rolletjes bij om uit te proberen. 9/8/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, we kregen een sushi erbij om te proeven maar wow die was echt lekker volgens mij was het crispy rol die was echt lekker die bestel ik de volgende keer zeker bij. Voor het eerst besteld hier maar was goede service en lekker eten. 9/8/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Oké, voor het eerst hier besteld, na 1,5 uur maar eens gebeld, na 2 uur nogmaals. Helaas was er iets fout gegaan en had iemand ander mijn eten ontvangen. Kan gebeuren. Als service kreeg ik mijn bestelling gratis. En het was heerlijk. Dus, ondanks dat er iets mis is gegaan is het netjes opgelost en zal ik de volgende keer toch weer hier bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, en zag er weer goed verzorgd uit! 9/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk 8/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! Heerlijk gegeten! 8/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd prima en lekker! 8/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was helemaal top. 8/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! Ik raad het absoluut aan! 8/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was niet vers, smaakte niet goed en zag er rommelig uit. Behoorlijke teleurstelling 8/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2020
Blue Moon Afhaal 4 stars after 1886 reviews
Blue Moon Afhaal