Reviews


4 stars after 1722 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig en mooi op tijd geleverd ! 6/1/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. 6/1/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het enige puntje van kritiek.. 1 klein bakje gember voor zoveel personen is véél te weinig...min 1 per persoon... En dan minder sojasaus.... 6/1/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig gegeten ik vroeg om extra wasabi kreeg extra sojasaus.. website moeizaam . Verrassingsbox niet voor een ieder duidelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
super lekker gegeten, sushi mag wel netter gerold worden. zag er niet zo presentatief uit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden zonder uitjes besteld en die zaten er helaas toch bij 5/30/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect; weer! 5/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel nog wel een iets maar dat zit er dan niet bij. 5/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en op tijd bezorgd. 5/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes verzorgd super op tijd klasse en heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig gegeten, dank je wel. ❤️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi. Bij de sushibox mag ook tonijn in zitten. Nu veel zalm naast een andere box die we besteld hadden ook met zalm. 5/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling opgehaald om 17.00 uur. Het leek of de bestelling al een halve dag klaar stond, omdat het absoluut niet vers was. Bij bestudering van de kassabon bleek dat de bon om 13.00 uur uitgedraaid was. Jammer Blue Moon! Zijn we niet gewend van jullie. 5/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten echt een aanrader netjes opgemaakt en precies op tijd zoals gezegd 5/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Tori karaage kipfilet was behoorlijk taai. Viel helaas tegen. De Gyoza was erg lekker. Sushi ook prima. 5/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed lekker eten. 5/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen regelmatig. Deze keer veel kleine dunne rolletjes, dat was jammer. Verder top!! 5/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 5/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra wasabi besteld, maar zat er niet bij. Verder helemaal top! Erg goed gegeten! 5/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi, alleen vond ik het bezorgen wel lang duren 1 uur en 15 minuten gewacht, maar kan gebeuren, de sushi was top 5/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat je op de site geen poker bowl kan bestellen en bij thuisbezorgd wel. Bestelling was aan de late kant en hierdoor was ook de sushis met garnaal niet zo lekker meer, 5/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was Top. 5/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! 5/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gefrituurde hapjes waren wat minder lekker toen ze aan kwamen, ze werden erg vochtig in de verpakking. 5/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! Bezorging zelfs eerder dan besteld 👍 5/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers, bestelling stond keurig klaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst minder tevreden. Alle begrip langere voor langere wachttijden door Corona. Maar als je belt om een bepaalde reden hoop je op contact. Niemand te bereiken... Bezorger was niets op aan te merken zeer vriendelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
veel keuze, makkelijk door de foto's , kwaliteit is uitstekend en prima op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was wat aan de late kant maar sushi was erg lekker👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd....HEERLIJK! 🍣🍤😋 5/16/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uitsluitend roles, dus vrij eenzijdig, simpele verpakking en opmaak was qua kleur en diversiteit onder de maat.... 5/16/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas twee uur moeten wachten. De warme gerechten waren koud inmiddels. Ook op de zalmsalade zat deze keer geen dressing. De sushi was wel vers en lekker. Dus het is even wachten en als je alleen sushi besteld kan het prima. 5/16/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. De volgende keer bestellen we een box extra. 5/16/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd nette bezorging.. sushi 2as weer heerlijk.. tot snel in t restaurant 5/16/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er ging wat mis met onze handrollen. Het waren niet de juiste en het zeewier was erg taai. Een aantal halve maki’s. Verder was het prima. 5/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling stond netjes klaar bij afhalen. Mijn vrouw en kind vonden het super lekker, verslaafd zijn ze eraan. Voortaan moet ik maar een xxx bak bestellen voor ze. 5/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2020
Blue Moon Afhaal 4 stars after 1722 reviews
Blue Moon Afhaal