Reviews


4 stars after 1886 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed en snelle service! Wederom Heerlijk gegeten 10/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend goede service! Netjes gaan ze te werk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag genoten van heerlijk sushi thuis. I.v.m. corona was het niet mogelijk uit eten te gaan. Mijn oudste dochter is jarig en wilde graag sushi eten. Bij de bestelling aangegeven dat ze jarig is. Kreeg ze zomaar een extra toetje en felicitaties. Ze voelde zich extra jarig vandaag. Top gedaan!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd en vriendelijk aan de deur en het is ook nog heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en precies op tijd 10/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super heerlijk gegeten👍 10/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten behoorlijk veel taaie stukken sushi bij. Alsof het niet vers was. Jammer voor zoveel geld 10/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als ik een tijd aangeef om het om 13:15 op te halen, dan zou dat dan klaar moeten staan. We hebben 20 minuten ruim staan wachten op onze bestelling. 10/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker en tevreden over alles. 10/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Aanrader! De website kan duidelijke mbt informatie over de gerechten, maar dat doet niets af aan het lekkere eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! Versw sushi en snelle levering 10/17/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en snelle bezorging! Smaakte heerlijk! Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit , voldoende en prima van smaak , duidelijke website ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas duurde het 1,10 minuten voordat het kwam iov 45 minuten. Met een baby betekent dat nu niet meer rustig eten. Eten was wel goed. 10/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke sushi hier, ook voor de lunch! De pokébowl staat nog niet op hun eigen site, wel bij thuisbezorgd, maar met een opmerking in de bestelling mag ik 'm toch bestellen. Thanks voor weer een heerlijke lunch! 10/7/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/7/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging alleen deze keer te weinig soyasaus en wasabi. Verder is het altijd super goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker weer. Ook de warme producten. Netjes op tijd bezorgd 10/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer ontzettend lekker, vriendelijke bezorgster ook ! 10/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nieuwe die we mochten proeven waren top! Dank! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor ruim 80 euro besteld en dan maar 1 klein mini bakje soya saus, viel tegen. 9/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Snelle service en overheerlijke sushi. Mis alleen foto's van de inhoud van de boxen. 9/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker, de uitprobeersushi die jullie erbij gaven was ook erg lekker, die mag voortaan wel in de Blue Box! 9/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al zo vaak hier besteld en gegeten, en nog nooit heeft het tegen gevallen. Altijd op tijd, dezelfde fantastische kwaliteit en goede service! Super bedankt voor de sample van jullie nieuwe rol, hij was heerlijk!!! 9/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gyoza was taai en koud, leek alsof het voor een 2e keer was opgewarmd. Sushi was verder goed, maar die gyoza bestel ik niet meer. 9/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eigenlijk was alles heerlijk, zoals we gewend zijn. Alleen de beef teriyaki vonden we droog en weinig smaakvol. De stukken vlees waren ook erg groot. Er zat een rol bij om te proberen, garnaal, gebakken ui, lente uitje, heerlijk! 9/21/2020
Blue Moon Afhaal 4 stars after 1886 reviews
Blue Moon Afhaal