Reviews


4 stars after 1270 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5 kwartier na bestelling pas binnen. Ook laatst was het veel te laat en toen was er nog wel een vooraf afgesproken tijd gebruikt. Verder blijft de sushi gewoon lekker. Eten goed, snelheid blijft onvoldoende 10/22/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de zoveelste x de ebi tempura koud en meer meel dan garnaal... echt slecht! 10/21/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waarschijnlijk kon de bezorger het adres niet vinden, stopte ook eerst bjj een ander huis hier in de straat, helaas duurde het dit keer dan ook langer dan normaal, waardoor de warme gerechten eigenlijk al koud waren. Niet lekker dus. Misschien is het ook een optie om voor een andere verpakking te kiezen, nu was het gewoon in een plastic bakje en daar omheen een papieren zakje verpakt, niet echt isolerend.... Sommige sushi's waren een beetje aan de losse kant waardoor ze uit elkaar dreigde te vallen. Verder smaakte het goed. Vooral de sushi met paling was lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling gedaan en zo snel mogelijk bezorgen aangeklikt ( binnen 45 min ) staat erachter nou na dik anderhalf uur wou ik gaan bellen of het wel goed was doorgekomen toen ik de bel hoorde zonder excuus werd het overhandigd. Mijn eetlust was al weg en de gerechten die warm moesten zijn waren ijskoud. Zonde omdat het relatief hoog aan de prijs is en als er 90 min achter had gestaan had ik niet eens een bestelling gedaan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi . Kom hier zeker terug! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Afhaak zou 19.30 zijn. Was om 20.30 u klaar. Kwaliteit was in het begin van jullie opstart beter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De vorige keer was het al minder Nu was het echt slecht 3 kwartier te laat bezorgd op zich geen probleem kan gebeuren.maar zalm en de loempia's steenkoud.was de eerste keren toen we bestelde nooit.ik had een salade alles zat onder de dressing van de salade.dit was echt de laatste keer dat we hebben besteld.dan maar ritje naar de stad om het op te halen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 2 uur moeten wachten. Dat wat warm had moeten zijn was koud. Uitermate teleurstellend 10/19/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben vandaag jarig, heb daarom besteld en omdat het altijd bij jullie lekker is, alleen tonijn was niet goed, was die wel vers? 10/16/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering,binnen een half uur thuis bezorgd. 10/14/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik was dit keer erg teleurgesteld in de kwaliteit van het eten. Ik had het idee dat ik sushi heb gekregen welke al een tijdje klaar lag of misschien over was. Bij 1 rol was de rijst erg hard, waardoor het gewoonweg niet lekker was. Daarbij was de tonijn sashimi helemaal niet lekker. Het was van een grove structuur en er zaten zelfs wat harde stukken in. Dit heb ik dan ook maar direct weg gegooid. De bezorger was er ook met 20min wat mij ontzettend verbaasde, misschien dat het hier mee te maken heeft? Voor dit soort bedragen verwacht ik wel echt meer kwaliteit. 10/14/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2x dat bestelling uur te laat was. Ontzettend slecht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker en dit keer ook erg snel bezorgd!! Top! 10/12/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wasabi vergeten en de smaak was matig. Wel altijd super vriendelijke mensen!! en normaal goede kwaliteit Sushi. Misschien had ik een keer pech en is het de volgende keer weer zoals ik altijd van Bluemoon gewend ben 10/11/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker! 10/10/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorgdienst is ronduit slecht...i.p.v. 45 min wachten bijna 1,5 uur moeten wachten. Dit is de tweede keer!!! 10/10/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Tijdens afhalen erg druk. Eten stond al klaar maar duurde wel 10 minuten voordat er aandacht werd besteed aan het eten wat al klaar stond. Dit zou sneller kunnen door tijdens deze drukte iemand extra te laten helpen. 10/9/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vroeger hadden jullie minder rijst en meer vulling in de sushi. Geleverd met sojasaus, maar zonder gember of wasabi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De rijst (beide porties) was droog en smaakloos. Erg teleurstellend. Het leek erop dat de rijst opgebakken was en niet voldoende verwarmt vervoerd. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was weer top👍 10/2/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/1/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 9/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg snelle bezorging , erg prettig . de sushi was als altijd erg lekker . is het misschien mogelijk om de zeewier salade zonder sla te krijgen ? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Levertijd bestelling was 1,5uur. Website is niet helemaal duidelijk betreft afhaal/bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk & optijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb al vaker besteld en vaak komt het later dan de aangegeven tijd. Heb net contant betaald maar de bezorger had nieteens wisselgeld dus ik kreeg niks terug.. belachelijk! 9/26/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond alle warme gerechten vandaag heel slecht erg jammer ben ik niet gewend hebben het zo weggegooid 9/21/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/19/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde stuk langer dan verwacht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/14/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/12/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gesmuld van verse smakelijke sushi welke precies op tijd werd thuisbezorgd 9/10/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 9/7/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 9/7/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was erg los gerold viel snel uit elkaar.jammer smaak was heerlijk hoor.. maar net of dit heel snel was gemaakt. 9/7/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik mistte alleen de wasabi. Ik ging er van uit dat dit bij mijn bestelling geleverd zou worden. 9/6/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Niet duidelijk bij box 50 stuks apart gember en wasabi. Jammer. Veel van hetzelfde en mayonaise eroverheen vonden we niet lekker. 1 box ermee vol. 20 zakjes soja overdreven. 9/4/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en super lekker!! 9/4/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goed maar te lang gewacht. Ruim anderhalf uur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer hier besteld. Mooi op tijd geleverd. Sushi was goed! Bestel hier zeker nog een keer!. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was iets later dan geplanned ivm de bezorger een fout had gemaakt mbt huisnummer en adress, geef niet kan iedereen gebeuren. 8/31/2019
Blue Moon Afhaal 4 stars after 1269 reviews
Blue Moon Afhaal