Reviews


4 stars after 2085 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb nog nooit zulke slechte sushi gehad helaas, al vanaf begin af aan klant bij jullie, en in de jaren weinig te klagen gehad, maar dit was echt in en in triest. 7/29/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke sushi 7/24/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bestelling mooi op tijd. kwaliteit top en website was overzichtelijk 7/12/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas wat taai. Bezorging dik tevreden over! 7/3/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorger was ruim op tijd, te vroeg zelfs. wat geen enkel probleem was, we konden gelijk aan tafel. De sushi viel dit keer iets meer uit elkaar, niet minder lekker wel wat lastiger eten. 7/2/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De zalm was wat hard/taai erg jammer 7/1/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de fles sake niet op voorraad jammer dat dit niet op de website stond. Maar top service dat ik echt seconden na het plaatsen van de bestselling werd gebeld. Sommige dingen staan niet in de lijst bijvoorbeeld de makie box. Kon die niet vinden later bleek die totaal ergens anders te staan. Bij de tempura banaan staat niet hoeveel je krijgt had er 2 besteld want dacht krijg er 2 🙈 staat op het plaatje maar waren er dus 4. Hadden er dus 8 Verder lekkere sushi hebben weer genoten 6/21/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de plastic zak met bakjes had wat gelekt en de sushi waren wat verschoven en rommelig. kwaliteit was echter uitstekend, genieten maar. 5/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel vaker maar deze keer viel het echt tegen. 5/19/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was deze keer de tonijn niet goed. Normaal is jullie kwaliteit de volle 5 sterren waard 5/18/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling vroeg in de middag geplaatst, echter toch 1,5 uur later gekomen dan gepland, 1 artikel was er niet meer, dit was telefonisch doorgegeven, echter ook geen sashimi en flamed salmon nigiri meegekomen.. Cadeaubon beloofd, maar nergens bevestiging gekregen, hopelijk komt dit vlg keer goed. Sushi die wel gekomen is smaakte verder goed. 5/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden om 15.24 besteld en ze kregen het niet voor elkaar om zelfs met zo'n vooruit geplande bestelling het eten op de gevraagde tijd van kwart voor zes klaar te hebben. Ik begrijp best dat het druk is, maar stuur dan even een berichtje of mailtje, maar er was geen enkele vorm van communicatie. Om 18.07 had ik gebeld om de stand van zaken even na te vragen, maar er werden alleen maar excuusjes verzonnen en er werd geen nieuwe tijd gegeven en had ik de bestelling geannuleerd. Uiteindelijk kwam het eten toch om 18.30, maar toen hadden wij al iets anders gegeten en dus mochten ze het mee terug nemen. Het is bekend dat het met hemelvaart druk is, dus zorg ervoor dat je in het vervolg meer mensen klaar hebt staan om deze drukte aan te kunnen en aan je klanten te kunnen leveren! 5/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers, erg lekker! 5/12/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was weer erg lekker alleen plakte de rijst dit keer niet goed waardoor het uit elkaar viel 5/7/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 5/5/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moest een kwartier langer wachten frituur was nog niet warm. Kreeg als compensatie wat sushi extra bij mijn bestelling. Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tijdens bestellen niet gekozen voor afhalen, na telefoontje alsnog bezorgt TOP. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had er meer van verwacht gezien de lovende recensies. Voor de prijs vind ik het middelmatig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte opvolging van de corona maatregelen, niet hygiënisch op dat gebied. Een laconieke en niet professionele houding toen ik haar daarop aansprak. 3/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden een opmerking geplaatst, midi box zonder vis, hier is helaas geen gehoor aan gegeven. Verder lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. Niet alleen de smaak maar ook de opmaak was super! 3/6/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was perfect!! 3/6/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde, bedankt! 3/2/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi zoals altijd! Afhandeling en service is top! 2/27/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 2/27/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch 2/27/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer keurig op tijd en was weer lekker! 2/25/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten maar bijna 2 uur wachten, terwijl er op de site staat 45 minuten is wel erg lang en als je belt pakt er niemand op ... dit was wel erg jammer 2/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! De warme gerechten waren nog lekker warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bezorgservice! Exact op de juiste tijd bezorgt. De sushi was ook overheerlijk! 2/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al diverse keren online besteld en opgehaald. Kwaliteit zeer constant, extras wasabi geen probleem. Ga zo door. Wij komen er speciaal voor vanuit Emmerich!!!! 2/19/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, het was weer top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, als altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e bestelling deze maand, wederom helemaal TOP! Netjes rekening gehouden met mijn zwangere vrouw en netjes gebeld dat het iets langer duurt, wat geen probleem is gezien de kwaliteit! 2/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk allemaal. 2/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website is niet up-to-date, maar de sushi was top! 2/9/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben via de site besteld en gevraagd om vegetarische sushi. Er werd echt heerlijke, vegetarische sushi bezorgd. Niet de standaard met alleen komkommer, maar er werd echt uitgepakt. Wij weten waar we de volgende keer weer bestellen!! 2/5/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was lekker, garnalen waren niet echt vers. 2/4/2021
Blue Moon Afhaal 4 stars after 2085 reviews
Blue Moon Afhaal