Reviews


4 stars after 1376 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was voor ons de eerste keer bij Blue Moon maar zeker niet de laatste! Bijzonder tevreden! 1/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg blij met de extra garnaal en dat er geluisterd werd dat ik geen tuna lust! Was weer heerlijk👍 1/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker heerlijk van genoten 1/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel echt vaak maar de afgelopen 3 keer was t een troosteloos doosje sushi. Laatste bestelling gemeld dat 1 persoon geen vis lust, krijg je 12 stuks met rijst en kleffe garnaal en 4 stuks kip met een sausje, thats it. De sushis worden steeds simpeler de afgelopen tijd. De vorige keer had ik 22 stuks waarvan 16 stuks alleen maar zalm met rijst. Geen stukje avocado niks erbij! Je kunt je voorstellen dat dat geen maaltijd is waar je echt vrolijk van word. 1/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was slecht gemaakt. Viel uit elkaar. Soms stukken zonder rijst. Erg apart en jammer! :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou fijn zijn om de namen van de sushi’s in de box te kunnen achterhalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd klaar, alles vers en super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 👍 1/11/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi. De box was kleiner dan verwacht, maar de kwaliteit was prima! 1/9/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk, makkelijk en snel bezorgd. 1/7/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel jammer er zat geen wasabi en geen gember bij 1/6/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Lekker en op tijd! 1/6/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit en prima bezorging 12/31/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gewoon bijna 1,5 uur te laat! Twee keer bellen, smoesjes.... jammer. 12/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was weer erg lekker, zoals altijd. Helaas liet de bestelling deze keer wel heel erg lang op zich wachten, bijna een uur na afgesproken bezorgtijd! 12/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top dit keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi gegeten. Super vers. Helaas hadden we nog niet genoeg voor 30 euro met vier personen.... 12/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede sushi, goede service, er werd zelfs gebeld of de bestelling ook 10 minuten eerder gebracht mocht worden. Top 12/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wanneer je feedback of klachten hebt nemen ze je serieus! Ik heb alleen maar lof..bedankt voor de optie “wasabi” en “gember” die je tijdens het bestellen van de sushi kan kiezen! 12/27/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was weer erg lekker. Bestelling nog nooit zo op tijd gehad, ze waren zelfs eerder dan de aangegeven tijd. We konden mooi op tijd eten. 12/27/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger stond eerst een dorp verderop, daardoor helaas koude loempia’s en 20 minuten later. Sushi was zoals altijd heerlijk. 12/26/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, lekker en voldoende 12/26/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/25/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes opde afgesproken tijd bezorgd. Erg lekkere sushi. Al meerdere keren hier besteld en altijd goede ervaringen gehad. Wij bestellen de volgende keer gewoon weer hier! 12/24/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker!!! 12/24/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi niet vers. Loempia’s waren taai en koud. Kipsalade ook niet lekker. 12/23/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De gerechten die warm moesten zijn waren erg lauw. 12/23/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/23/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was half uur te laat en de warme gerechten waren inmiddels koud. Vriendelijke bezorger, sushi zelf was lekker! 12/21/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen stokjes aanwezig 12/19/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeft goed gesmaakt 👍 12/19/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi's zijn zo slecht gedraaid dat ze bijna uit elkaar vallen en dat eet niet makkelijk. 12/17/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijk en precies op tijd geleverd Klasse!!! 12/14/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/14/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en snelle bezorging. Sushi als altijd heerlijk. 12/13/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo Heb gister voor 70 euro besteld bij jullie Het eten was slecht dat ben ik niet gewend van jullie De boontjes waren niet gaar De biefrolletjes waren droog De komkommer was niet te eten zo zuur En de sushi viel ook vies tegen Jammer nogmaals ben dit niet gewend van jullie 12/10/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bonen waren niet helemaal gaar en de loempia’s waren koud. Verder was het heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Blue Moon Afhaal 4 stars after 1376 reviews
Blue Moon Afhaal