Reviews


4 stars after 2111 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was wederom top, de warme gerechten waren helaas erg lauw. 10/16/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Rijst was niet gaat. De kip sushi was heel erg droog, alsof het van de dag ervoor was. 10/11/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt super lekker en snel bezorgd waardoor het lekker warm was. Heerlijk gegeten. 10/7/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg vers en lekker. Ten opzichte van een eerdere bestelling is het echt een vooruitgang. Wij gaan vaker bestellen. 10/6/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk en snel geleverd! 10/4/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en het eten wat geweldig! 9/25/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nette bezorger beleeft Eten was heerlijk 9/16/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing!! 9/4/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was Super, gebruiksvriendelijkheid van de site kan makkelijker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker. Zoals altijd lekker vers en vriendelijke bezorger. Op afgesproken tijd!!! 8/27/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijst was plakkerig, de zeewier smaakte nergens naar en het waren enorm slordige stukken. Helaas viel de vorige bestelling ook tegen, dus we hadden gehoopt dat het dit keer beter was. 8/26/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was oke, sushi was een beetje droog en taai. Verder prima 8/21/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn dochter heeft1.45 uur moeten wachten op haar heerlijke sushi maar toen uiteindelijk de sushi er was was het heerlijk vriendelijke groet Richard. 8/21/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was heerlijk. Bij de sushi boxen zou het wel fijn zijn als er staat wat erin zit, anders zou ik het nooit bestellen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi weer, dit keer klopte de bezorging gelukkig en was mooi op tijd. Alleen graatje in de zalm en de tamago was wat droog 8/7/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb nog nooit zulke slechte sushi gehad helaas, al vanaf begin af aan klant bij jullie, en in de jaren weinig te klagen gehad, maar dit was echt in en in triest. 7/29/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke sushi 7/24/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bestelling mooi op tijd. kwaliteit top en website was overzichtelijk 7/12/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas wat taai. Bezorging dik tevreden over! 7/3/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorger was ruim op tijd, te vroeg zelfs. wat geen enkel probleem was, we konden gelijk aan tafel. De sushi viel dit keer iets meer uit elkaar, niet minder lekker wel wat lastiger eten. 7/2/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De zalm was wat hard/taai erg jammer 7/1/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de fles sake niet op voorraad jammer dat dit niet op de website stond. Maar top service dat ik echt seconden na het plaatsen van de bestselling werd gebeld. Sommige dingen staan niet in de lijst bijvoorbeeld de makie box. Kon die niet vinden later bleek die totaal ergens anders te staan. Bij de tempura banaan staat niet hoeveel je krijgt had er 2 besteld want dacht krijg er 2 🙈 staat op het plaatje maar waren er dus 4. Hadden er dus 8 Verder lekkere sushi hebben weer genoten 6/21/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de plastic zak met bakjes had wat gelekt en de sushi waren wat verschoven en rommelig. kwaliteit was echter uitstekend, genieten maar. 5/22/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel vaker maar deze keer viel het echt tegen. 5/19/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was deze keer de tonijn niet goed. Normaal is jullie kwaliteit de volle 5 sterren waard 5/18/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling vroeg in de middag geplaatst, echter toch 1,5 uur later gekomen dan gepland, 1 artikel was er niet meer, dit was telefonisch doorgegeven, echter ook geen sashimi en flamed salmon nigiri meegekomen.. Cadeaubon beloofd, maar nergens bevestiging gekregen, hopelijk komt dit vlg keer goed. Sushi die wel gekomen is smaakte verder goed. 5/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden om 15.24 besteld en ze kregen het niet voor elkaar om zelfs met zo'n vooruit geplande bestelling het eten op de gevraagde tijd van kwart voor zes klaar te hebben. Ik begrijp best dat het druk is, maar stuur dan even een berichtje of mailtje, maar er was geen enkele vorm van communicatie. Om 18.07 had ik gebeld om de stand van zaken even na te vragen, maar er werden alleen maar excuusjes verzonnen en er werd geen nieuwe tijd gegeven en had ik de bestelling geannuleerd. Uiteindelijk kwam het eten toch om 18.30, maar toen hadden wij al iets anders gegeten en dus mochten ze het mee terug nemen. Het is bekend dat het met hemelvaart druk is, dus zorg ervoor dat je in het vervolg meer mensen klaar hebt staan om deze drukte aan te kunnen en aan je klanten te kunnen leveren! 5/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers, erg lekker! 5/12/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was weer erg lekker alleen plakte de rijst dit keer niet goed waardoor het uit elkaar viel 5/7/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 5/5/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moest een kwartier langer wachten frituur was nog niet warm. Kreeg als compensatie wat sushi extra bij mijn bestelling. Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tijdens bestellen niet gekozen voor afhalen, na telefoontje alsnog bezorgt TOP. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had er meer van verwacht gezien de lovende recensies. Voor de prijs vind ik het middelmatig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte opvolging van de corona maatregelen, niet hygiënisch op dat gebied. Een laconieke en niet professionele houding toen ik haar daarop aansprak. 3/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden een opmerking geplaatst, midi box zonder vis, hier is helaas geen gehoor aan gegeven. Verder lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. Niet alleen de smaak maar ook de opmaak was super! 3/6/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was perfect!! 3/6/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde, bedankt! 3/2/2021
Blue Moon Afhaal 4 stars after 2111 reviews
Blue Moon Afhaal