Reviews


4 stars after 1197 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/17/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd geweldig... 8/17/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
16.40 besteld en bezorging om 18.20 kan echt niet. 8/17/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/16/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry maar voor het eerst een mindere opmerking, ben altijd helemaal positief maar vanavond echt niet!!! Duurde super lang en wat warm moest zijn was koud! Rest vonden we ook minder! 8/12/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/12/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nadat de vorige keer onze bestelling niet volledig was. Dit maal de bestelling aan de deur gecontroleerd en wederom waren er een aantal items niet aanwezig. Na 45 minuten werd de rest netjes nageleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed zoals elke bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere sushi. Goede en snelle service. Niks op aan te merken!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden helemaal geen stokjes en soja saus erbij gekregen. Verder smaakte het goed 8/10/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestel heel vaak bij jullie, maar deze keer echt niet tevreden over de kwaliteit; de Sushi Rolls waren in zulke dunne plakjes gesneden dat het uit elkaar viel...... alles was leek wel door de helft gesneden...Jammer, heel krenterige portie voor het gene wat je er voor betaald... 8/10/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De eerste keer dat ik hier besteld heb. ik had een hoge verwachting, viel jammer genoeg erg tegen, absoluut een slechte prijs kwaliteitsverhouding, ik denk dat ik niet meer ga bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde vrij lang, meer dan een uur, voordat de sushi bezorgt werd. Ook viel de sushi volledig uit elkaar. Het was rijst met vis in een bakje, ook waren de inktvisringen koud en moest ik die opwarmen. Helaas worden gefrituurde dingen niet lekkerder als je ze zelf nog moet opwarmen! 8/2/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
15:30 bestelling geplaatst die naar verwachting binnen 45 min word gebracht. Om 16:20 gebeld om te vragen hoe laat de bestelling werd bezorgd. Hierbij kreeg ik te horen dat het nog 15 minuten duurde. Om 16:40 was de sushi er nog niet. Opnieuw gebeld.. en de dame aan de telefoon zei dat hij nu pas onderweg was. Uiteindelijk is de sushi pas om 17:00 gebracht. De dame aan de telefoon was onvriendelijk en had geen begrip. 8/2/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/31/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
nee 7/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/29/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb ruim 2 uur gewacht en alles was louw dus nooit meer bestellen, weg 54 euro 7/27/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling bezorgen duurde 1 uur en 10 minuten. Sushi was klef. 7/25/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was niet compleet. Nog een mail gestuurd maar geen reactie meer ontvangen. Kwaliteit super en precies op tijd . Al meerdere keren besteld altijd perfect alleen nu niet. 7/23/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was echt heerlijk en gevarieerd! Bezorging duurde iets langer dan we gewend zijn. Maar verder top! 7/23/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen de wasabi miste. Maar dat hebben ze heel vriendelijk opgelost.👍🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 7/20/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd; ruim optijd bezorgd, lekker, goede kwaliteit. Prima! 7/19/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/16/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Saus van de salade was gaan lekken tas zat vol saus en met het verzoek bij opmerkingen zonder spicy is niets gedaan gewoon spicy gekregen? Andere keren ging gelukkig wel goed. Normale sushi was prima 7/12/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had verwacht dat bij de grootste sushibox er nast maki's ook nigiri's in zouden zitten. Ook vind ik het apart rekenen voor soya en wassibi een beetje een vreemde kruidenniersmentaliteit. De biekstuk was wat taai en doorgebakken, zo hoort het niet. De sushi's vielen uit elkaar dus dat mag echt beter. Het was smakelijk hoor maar kan nog veel beter. 7/12/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima!!! 7/9/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat niet alles warm was, en dat de aardappeltjes zo klef in een papieren zakje zaten... 7/8/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top en erg lekker 😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Koude loempia’s. Lijkt me niet de bedoeling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Optijd geleverd en heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/5/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima volgens instructie in opmerkingen thuis bezorgd. Top waliteit! 7/1/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Stond over 45 min maar heb ruim 1,5 uur gewacht!! 7/1/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi werd buiten neergezet zonder aan te bellen, kwam na ongeveer een uur en 45 min. Jammer. Normaal goede ervaring. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ons afhaal stond klaar op de afgesproken tijd. Was heerlijk en goed. We hebben er van genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb voor het eerst 2 uur lang op de bestelling moeten wachten. Dat is bij jullie nog nooit gebeurt. Ter compensatie werd er gezegt dat ik bij de volgende bestelling 4x gratis geflambeerde zalm met palingsaus zou krijgen. Dat is dan weer top! 6/28/2019
Blue Moon Afhaal 4 stars after 1197 reviews
Blue Moon Afhaal