Reviews


4 stars after 2174 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit z iets minder dan we gewent waren. De maki’s waren slordig gerold. Zeewier was te klein ernomheen. Verder top ! 8/3/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/28/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was deze keer minder lekker. Grote stukken, veel rijst, kip / garnalen niet echt krokant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
45+ actuele wachtijd, best veel geld voor niet veel, wel goede sushi 7/1/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere sushi! Een pokebowl in de assortiment zou top zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/14/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en keurig op tijd geleverd. Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten om 15.30 besteld, gevraagd om het tussen 1815 en 1830 te laten komen. Uiteindelijk werd het na 1845 gebracht. Aandachtspuntje voor jullie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
is heel erg lekker ga zo door enkel op het eind of je stokjes of sojasaus erbij wilt hebben 👍 5/3/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi was slecht gemaakt. De vis van de nigiri was rafelig, veel te dik, melig en een beetje slijmerig. De vis rook en was dus niet supervers. En gezien het om rauwe producten gaat vind ik het ernstig. De maki waren rommelig en niet netjes gesneden. De inhoud viel eruit. Bij de kleine maki's was de zalm zo klein dat de maki soms bijna leeg was. Ik heb niet alles opgegeten, want ik werd halverwege misselijk. Ik vertrouw het eten hier niet meer dus ik ga hier zeker niet meer bestellen. Niet vers en de zorg voor het eten was ver te zoeken. Ondanks de 10% korting was dit het geld absoluut niet waard. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen hier al jaren, en regelmatig. Vandaag was de enige keer dat we koude loempiaatjes en kipspiesjes hadden.. heel jammer, maar de sushi was weer heerlijk als altijd 👍 3/25/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellingen waren op twee adressen gedaan en even gebeld of het op één geleverd kon worden, vriendelijk en super geregeld. Bij de gefrituurde garnalen zat heel veel deeg, niet echt krokant gebakken en vettig. De sushi rijst had weinig smaak en ik miste wasabi. De stukjes tonijn leken niet vers en waren droog. Tot slot waren de Dragonballs ook niet wat je verwacht. We zijn andere gewend, deze misser is spijtig. 3/10/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goed 3/4/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze bestelling werd iets later geleverd dan gevraagd (10 minuten), maar dat werd keurig telefonisch gemeld. Super service en heerlijk vers eten. 2/15/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/11/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/11/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeeerlijk 1/25/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, goede bezorging en goede sushi 🍣🍣 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi in Zevenaar! 1/17/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd mooi op tijd!!! En smaakt altijd goed!! 1/15/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was weer top, maar de gyoza was aangebrand. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi 1/7/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig nette bezorging en ook precies op de afgesproken tijd!! Kwaliteit, absoluut goed en voldoende. Heerlijk gegeten! 1/4/2022
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten van de sushi van Blue Moon! 12/27/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke sushi gegeten. 12/25/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker en mooi op tijd we hebben er van genoten 12/24/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 12/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgkeuze zo snel mogelijk brengen werd 2 uur wachten. Sushi smaakte prima 12/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal vinden we het eten erg lekker. Vandaag was de kwaliteit aanzienlijk minder. De ossenhaas was vreselijk taai en er zat een haar in de sushi🙈 Jammer. Volgende keer beter. 11/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was dit keer echt anders. Mn de rijst smaakte anders. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat weinig variatie in de blue box 11/8/2021
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Blue Moon Afhaal 4 stars after 2174 reviews
Blue Moon Afhaal