Reviews


4 stars after 1722 reviews
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer super. Snelle nette bezorging. Sushi heerlijk vers. 7/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker allemaal. 7/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst dat ik het echt niet lekker vond. Altijd is de sushi fantastisch en goed op smaak, nu helaas niet, ook leek de vis wat ouder te zijn (stonk een beetje). Ik weet niet of ik nog eens zal bestellen/komen eten. Super jammer. Groetjes, Janice. 7/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de boxen misschien fijn om te vermelden wat erin zit. Of keuze mogelijkheden 7/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 7/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was van smaak heerlijk, alleen jammer dat de rollen rommelig waren, alles viel uit elkaar. 7/2/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De garnaal was vrij taai. Ik vind dat er weinig variatie in zat. Hadden 3x iets met garnaal dezelfde garnaal. 6/29/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vond het eten erg teleurstellend . Dit heeft niet de verfijnde Japanse smaak. Vooral de black pepper beaf ossehaas was ver onder de maat. Het was het geld allemaal niet waard. Eens maar nooit meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen een uur zo misselijk als wat en hele maaltijd eruit gegooid. Laatste keer Blue Moon This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Van de bestelling was 1 ding vergeten, gebeld en werd zo snel mogelijk alsnog bezorgd. Netjes opgelost. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen gember. Tonijn aan zijkant droog. Rijst plakkerig en nat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 6/27/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HET WAS HEERLIJK 6/22/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en vol van smaak. Op afgesproken tijd bezorgd. Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. 6/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snel bezorgd! 6/19/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en ook de opmerking goed gelezen en rekening mee gehouden, top! 6/18/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten afgehaald. Onduidelijke instructie bij de ingang ivm corona. Het eten was uitstekend. Relatief duur voor de hoeveelheid. We kregen bij nader inzien niet alles wat we hadden besteld en betaald. Geen reactie na melding hieromtrent. 6/15/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip was wel erg droog. De rest van de bestelling was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De mini loempias waren vergeten bij de levering. Werden na 15 minuten wel nageleverd na een belletje van onze kant. Maar inmiddels waren ze koud en zacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 6/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat het warme eten koud en sompig was 6/13/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk genoten van jullie sushi! De bestelling doorgeven verliep prima en deze werd op de afgesproken tijd bezorgd. Helemaal goed, voor herhaling vatbaar! 6/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5 sterren verdient. Ook altijd vriendelijk aan de deur.Het smaakte perfect 6/8/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde wat aan de lange kant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi werd op tijd bezorg en was erg lekker 6/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sushi was lauw, mini loempia's waren tegen de koude kant aan. Jammer want de kwaliteit gaat de laatste paar keer aardig achteruit jammer genoeg 6/5/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgt en heerlijk gegeten 6/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/4/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! 6/3/2020
Blue Moon Sushi & Grill Markt 15 0316-769071
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gyoza vergeten, wel netjes nageleverd maar was vervolgens taai omdat deze waarschijnlijk te lang had gestaan 6/2/2020
Blue Moon Afhaal 4 stars after 1722 reviews
Blue Moon Afhaal